Hangtál.

HANGTERÁPIA

Lazuljon el Kovács Ximena, Peter Hess féle hangmasszőr foglalkozásán, melyen test ismét harmóniába kerülhet, egészségessé válhat.

Peter Hess

A HANGMASSZÁZS LEGJELLEMZŐBB HATÁSAI

yoga icon

Ellazulás

A hang megszólítja az emberben rejlő eredeti ősbizalmat. Ezáltal gyorsan kialakul a mély ellazultság, az ún. alfa állapot.

zen icon

Lélek

Ebben a hang-ellazulásban megtörténik az ELENGEDÉS. A test, a lélek és a szellem el tudják engedni a felgyülemlett hétköznapi stresszt, a problémákat, a feszültségeket, a gondokat és a bizonytalanságot. Megtörténhet az újrarendeződés, a test ismét harmóniába kerülhet, egészségessé válhat.

sound icon

Sejtmasszázst

Minden egyes sejt lágy hangmasszázst (sejtmasszázst) él át, és így visszatalál az eredeti rendjéhez.

Hangtálfoglalkozás gyermekeknek

A hangtálak segítségével új irányt vehet a gyermekek fejlesztése, mely sok területen képes javulást elérni. A hangmasszázs terápia lényege maga a hang/hangrezgés, mely a speciális, erre a célra kifejlesztett terápiás hangtálak segítségével szólal meg. A fejlesztést kizárólag a „Peter Hess – féle” terápiás hangtálakkal végzi az a szakember, aki a „Peter Hess Akadémián” végezte tanulmányait és képzett hangmasszőr oklevelet szerzett. A terápiás tálak segítségével végzett hangmasszázs tehát egy új módszer, mely nagyon jó eredménnyel hasznosítható különféle fejlesztések során. Segíthet:

viselkedési rendellenességek, magatartási zavarok estén
tanulási nehézségek esetén
figyelem, koncentrálóképesség zavara esetén,
kommunikációs zavarok esetén, a logopédiai terápiában (pl. dadogás, mutizmus)
hangtál

Oklevelek

Oklevél
Oklevél
Oklevél
Oklevél

Részvételi feltételek

  • Szívritmus szabályzó használata, epilepsziára való hajlam, a terhesség első három hónapjában, lázas esetben vagy gyulladás esetén nem javasolt a részvétel a kezelésen.
  • Műtétileg, vagy egyéb módon alkalmazott fém eszközök, implantátumok, spirál használatáról tájékoztatást kérünk.
  • A gongok intenzíven hatnak a fizikai testre, és az érzelmeinkre. Ez okozhat fizikai tüneteket, illetve megjelenhetnek érzelmi megnyilvánulások.